Vélemények

Organikus szállás “egyszerre” két helyen:
Pécs városában és a Mecsekben.

Ezt mondták rólunk

Vélemények 1

“Rendkívüli

Zseniális szállás Pécs határában a Mecsek lábánál. A karácsonyt töltöttük itt egy kutyával, a szállásadók befűtöttek, mire odaérkeztünk, és karácsonyfával vártak minket. A felső szinten, a kisebb részben voltunk, ahol jól felszerelt konyha, hálószoba és egy nagy nappali van, minden gyönyörűen, kézműves bútorokkal, lakásdíszekkel berendezve. Az ágyak nagyon kényelmesek, a fürdőszoba tágas, és még kártyák, társasok és gyerekjátékok is vannak. Csak ajánlani tudom, sokkal szebb, mint a fotókon. Köszönjük a vendéglátást és gratulálunk a házhoz!”

Boglárka (Németország)

Vélemények 2

“Csodálatos környezetben

elhelyezkedő, meseszerűen, teljesen egyedi módon kialakított, tökéletesen “működő” házban tölthettünk pár napot a házigazda legodaadóbb vendégszeretete mellett. Kell ennél több?”

Nagy Attila

“Garden of Eden!

Fabulous accomodation and location. On edge of Pecs, surrounded by forest, but just a few minutes drive to centre of town (also a bus). Lovely owners.

Fully equipped, unique place (handmade wooden furniture) with breathtakingly beautiful ‘wild’ garden humming with dragon flies, every type of bee and beetle, frogs and two tortoises. best place to be on a hot summer’s day! We loved it. As did our kids.”

Gabrielle (Germany)

Az összes vélemény

 

Kapcsolat

Vélemények 4

+36 70 392 6598

kismelyvolgy@mecsekszallas.hu

Pécs, Kismélyvölgy dűlő 56.

Foglaljon telefonon!